COOKIE – URILE sI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  • Scopul

Bine ai venit la politica de confidentialitate a societatii Parec S.R.L. , o societate cu raspundere limitata, constituita si care functioneaza conform legilor din Romania, cu sediul social situat in Str. Garii, nr 38 Bis, oras tandarei, Judet Ialomita, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Slobozia sub nr. J21/405/1991, cod unic de inregistrare (CUI) RO2069547 („Music Gear”)!

Cand folosesti serviciile Music Gear, ne incredintezi informatii despre tine, cunoscute si sub denumirea de date personale, in virtutea increderii pe care o ai fata de noi. Noi iti multumim pentru aceasta incredere, de aceea vrem sa-ti explicam intr-un mod clar si transparent care sunt practicile noastre privind confidentialitatea datelor tale. Abordarea noastra generala este de a avea grija de datele personale pe care ni le furnizezi.

Luam confidentialitatea si securitatea datelor tale personale foarte in serios, iar acest document evidentiaza: (a) datele personale pe care le colectam de la tine, (b) cum intentionam sa folosim aceste date si (c) ce drepturi ai in legatura cu aceste date si cu prelucrarea lor.

Aceasta politica de informare are scopul de a te informa despre modul in care Music Gear colecteaza si proceseaza datele tale personale pe care ni le furnizezi atunci cand folosesti acest site, incluzand orice fel de date pe care ni le vei da atunci cand, de exemplu, te abonezi la newsletterul nostru.

Site-ul nostru nu este destinat copiilor sub 18 ani, nu colectam si nu ne dorim sa colectam in mod constient date referitoare la copii. Pentru acest lucru depunem toate diligentele necesare pentru a verifica, in mod rezonabil, ca persoana care ne furnizeaza datele nu este un copil, conform termenilor definiti mai sus – raspunderea pentru orice fel de informatie care ne este furnizata cu eludarea acestor dispozitii fiind in totalitate a persoanei care ne transmite aceste date.

  • Cine controleaza datele tale personale si cum ne poti contacta?

Potrivit legislatiei, Music Gear este operator de date cu caracter personal. Pentru ca datele tale sa fie prelucrate in siguranta, am depus toate eforturile sa implementam masuri rezonabile pentru a proteja informatiile tale personale.

Potrivit legislatiei, tu, persoana fizica beneficiara a serviciilor noastre sau persoana aflata in orice fel de relatie cu societatea noastra, esti o„persoana vizata”,adica o persoana fizica identificata sau identificabila. Pentru a fi complet transparenti in privinta prelucrarii de date si pentru a-ti permite sa iti exerciti cu usurinta, in orice moment, drepturile, am implementat masuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date si tu, persoana vizata.

  • Datele noastre de contact sunt:

Denumire:

Parec S.R.L.

Sediu social:

Str. Garii nr. 38Bis , oras tandarei, Judet Ialomita

Nr. ORC:

J21/405/1991

C.U.I.

RO2069547

Telefon:

0726 754995 / 0726 754996

E-mail:

cristi@musicgear.ro

in masura in care ai nelamuriri, observatii sau reclamatii cu privire la noi sau la datele personale pe care le prelucram pentru tine, ne poti trimite oricand un e-mail la adresa de mai sus.

  • Datele autoritatii de supraveghere sunt:

Daca crezi ca apare o problema cu prelucrarea datelor personale, o sa te rugam sa ne trimiti mai intai o cerere la adresa mentionata anterior - vom depune toate eforturile pentru a rezolva cererea ta in cel mai scurt timp, pe cale amiabila.

De asemenea, poti depune o plangere la autoritatea de supraveghere a datelor cu caracter personal. Pentru Romania, datele de contact le gasesti mai jos:

Denumire:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Sediu:

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon:

+40.318.059.211 sau +40.318.059.212

E-mail:

anspdcp@dataprotection.ro

  • Detele si informatiile pe care le colectam

Datele personale sau informatiile personale inseamna orice fel de informatie despre un individ care poate ajuta la identificarea acelei persoane. Aici nu include si acele date unde identitatea a fost eliminata (datele anonimizate).

Cookie-urile sunt o caracteristica standard a site-urilor web care ne permit sa stocam cantitati mici de date pe computerul tau cu privire la vizita pe site. Cookie-urile ne ajuta sa aflam care zone ale site-ului sunt utile si care domenii trebuie imbunatatite. De asemenea, folosim aceste fisiere pentru a oferi acces la informatii despre marketing si re-marketing. Aceste fisiere contin un cod unic pentru fiecare vizitator si pot fi considerate date personale conform dispozitiilor GDPR.

in functie de serviciile sau functionalitatile de care doresti sa beneficiezi, va trebui sa prelucram anumite date personale, care, in general, vor fi dupa caz urmatoarele:

Categorie

Date incluse

Date de identificare:

nume, prenume, numele societatii, numarul de inregistrare la registrul comertului, cod unic de identificare, limba in care doresti sa interactionezi cu noi, tara etc.;

Date de contact:

adresa de e-mail, numarul de telefon;

Date tehnice:

adresa de IP (internet protocol), tipul de browser si versiunea, setarile privind locatie si fusul orar, plug-inurile de browser si versiunile acestora, sistemul de operare, platforma de operare si alte tehnologii de pe dispozitivele pe care le folosesti pentru a accesa acest site;

Informatii din alte surse:

date tehnice de la furnizorii de servicii de analiza, cookie-uri care au fost salvate pe computerul tau de la alte site-uri pe care le-ai vizitat si care permit tertelor parti revizuiri sau interactiuni cu site-ul nostru

Date de utilizare:

informatii despre cum utilizezi site-ul nostru

Date de marketing & comunicare:

preferintele tale de a primi materiale de marketing din partea noastra si din partea tertelor noastre parti si metodele preferate de comunicare

De asemenea, colectam, folosim si partajam in orice scop Date Agregate, precum date statistice sau demografice. Datele Agregate pot deriva din datele tale personale, dar nu sunt considerate date personale in sensul legii intrucat aceste informatii nu dezvaluie in mod direct sau indirect identitatea ta.

Nu colectam niciun fel de Categorii Speciale de Date Personale despre tine (asta include detalii despre originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice sau apartenenta la sindicate si prelucrarea de date genetice, de date biometrice pentru identificarea unica a ta, de date privind sanatatea sau de date privind viata sexuala sau orientarea sexuala a ta). De asemenea, nu colectam informatii despre condamnari penale si infractiuni.

Este important de retinut faptul ca site-ul nostru poate include linkuri catre site-urile, plug-in-uri si aplicatii ale tertelor parti. Daca faceti clic pe acele linkuri sau daca activati aceste conexiuni, este posibil ca partile terte sa permita colectarea sau partajarea datelor despre dvs. Nu controlam aceste site-uri terte si nu suntem responsabili pentru declaratiile lor de confidentialitate.

in general, nu ne bazam pe consimtamant ca baza legala pentru prelucrarea datelor cu caracter personal decat in legatura cu trimiterea de comunicari de marketing direct catre persoana vizata, prin mijloace electronice sau pentru a permite tertilor nostri selectati sa faca acest lucru. Aveti dreptul sa retrageti acordul de marketing in orice moment, contactandu-ne la datele de contract mai sus mentionate.

  • Cum colectam?

Folosim diferite metode pentru a colecta date despre si de la tine, precum:

Sursa

Datele

Interactiune directa

Ne vei putea furniza in mod direct date despre tine (precum datele de identificare si datele de contact) prin completarea campurilor existente pe site sau prin posta, email, telefon sau alta metoda. Aici sunt incluse datele personale pe care ni le furnizezi atunci cand:

(a)        aplici pentru unul din serviciile noastre;

(b)       iti faci un cont la noi pe site;

(c)        te abonezi la serviciile sau publicatiile noastre;

(d)       soliciti materiale promotionale & marketing; sau

(e)        ne dai un feedback etc.

Tehnologii automate sau interactiuni

Pe masura ce utilizezi site-ul nostru, vom putea sa colectam in mod automat Date tehnice despre echipamentul pe care il folosesti, modul in care navighezi si diferite tipare. Vom colecta aceste informatii prin utilizarea cookie-urilor, loguri de server si alte tehnologii similare.

Terte parti sau informatii disponibile public

Vom putea sa primim date personale care te privesc din diferite terte parti (sau surse publice), cum ar fi:

(a)        Date tehnice de la urmatoarele terte parti:

(b)       Furnizori de analitice (precum Google care este in afara UE);

(c)        Retele de advertising (precum [nume] care e in/in afara UE);

(d)       Furnizori de informatii privind cautarile (precum [nume] care e in/in afara UE);

(e)        Date de identificare si Date de contact de la brokeri/intermediari sau agregatori de date, precum (precum [nume] care e in/in afara UE);

(f)         Date de identificare si date de contact din surse publice (precum Registrul Comertului, ANAF, [nume] care e in/in afara UE).

De asemenea, putem sa colectam, sa folosim si sa impartasim date agregate, cum ar fi date statistice sau demografice, in orice scop, daca nu puteti fi identificat in niciun fel. Cu toate acestea, daca combinam sau conectam datele agregate cu informatiile tale personale, astfel incat acestea sa te poata identifica direct sau indirect, tratam datele agregate ca date personale care vor fi utilizate in conformitate cu aceasta notificare de confidentialitate.

  • Cum iti folosim datele personale?

Vom colecta datele tale personale atunci cand legea ne permite sa o facem. Cel mai frecvent, vom folosi datele tale personale in urmatoarele circumstante:

  • cand este necesar pentru executarea unui contract pe care l-am incheiat sau dorim sa il incheiem cu tine;
  • cand este necesar pentru interesele noastre legitime (sau cele ale unor terte persoane), iar interesele si drepturile tale fundamentale nu depasesc aceste interese;
  • cand trebuie sa ne conformam unor obligatii legale sau statutare.

in general nu ne bazam pe consimtamant ca temei legal pentru prelucrarea datelor tale personale in afara cazului in care avem comunicari de marketing prin e-mail, telefon sau mesaje de tip text. Ai optiunea de a-ti retrage oricand consimtamantul dat pentru marketing daca ne contactezi la adresa de email mai sus mentionata.

  • Scopurile pentru care iti colectam datele personale

Mai jos vei gasi o descriere a modurilor in care planuim sa iti folosim datele personale, precum si baza legala in care o facem. De asemenea, am identificat si interesele noastre legitime acolo unde a fost cazul.

Te rugam sa ai in vedere ca e posibil sa iti prelucram datele personale in baza mai multor temeiuri legale, in functie de scopul pentru care folosim aceste date. Te rugam sa ne contactezi la adresa de email mai sus mentionata daca doresti mai multe detalii despre temeiurile legale pe care ne bazam atunci cand prelucram datele tale personale acolo unde a fost mai mult de un temei legal evidentiat in tabelul de mai jos.

Scop

Informatii suplimentare

inregistrarea ca utilizator

in cazul in care decizi sa te inregistrezi ca utilizator pe site-ul nostru, trebuie sa iti prelucram datele pentru a te identifica ca utilizator al acestuia si pentru a-ti oferi acces la diferitele sale functionalitati, produse si servicii disponibile pentru tine ca utilizator inregistrat. Poti sa iti anulezi oricand contul de utilizator inregistrat fie din contul tau de pe site, fie la adresa de email mentionata mai sus.

Totodata, ai posibilitatea sa te conectezi printr-o retea de socializare, cum ar fi Facebook/Google, fie pentru a te inregistra ca utilizator nou, fie pentru a asocia conectarea cu contul tau actual. in acest caz, datele tale de conectare, precum si adresa ta de e-mail (in cazul in care accepti acest lucru), vor fi importate din contul tau de pe reteaua de socializare. Prin utilizarea acestei optiuni de conectare, reteaua de socializare ne poate trimite cateva informatii suplimentare din profilul tau public, cum ar fi: numele, sexul, varsta aproximativa sau imaginea de profil, in conformitate cu termenii de utilizare ai retelei de socializare, pe care iti recomandam sa ii citesti cu atentie. Daca nu ne aprobi acest transfer de date, nu vom pastra aceste informatii suplimentare. Te rugam sa ai in vedere ca daca alegi conectarea cu o retea de socializare agreata, acest lucru poate implica furnizarea anumitor informatii despre activitatea ta in reteaua de socializare respectiva. in orice caz, iti recomandam sa verifici setarile de confidentialitate si sa citesti politica de confidentialitate a acelor retele de socializare pentru a sti cum sunt prelucrate aceste date de catre retelele de socializare.

incheierea si executarea contractului de prestari servicii pe care il inchei cu noi

Pentru operatiunile descrise aici, vom folosi datele tale personale ca sa:

(a)        te contactam in legatura cu actualizarile sau comunicarile informative privind functionalitatile, produsele sau serviciile contractate, inclusiv trimiterea de sondaje privind calitatea produselor sau serviciilor furnizate.

(b)       pentru oferirea altor servicii ce vor fi implementate.

Solicitarile sau cererile efectuate prin intermediul Serviciului Suport

Prelucram numai datele personale strict necesare pentru a iti gestiona sau rezolva solicitarea sau cererea.

Marketing

Vom prelucra datele tale personale in acest scop in principal in urmatoarele cazuri:

(a)        daca te abonezi la newsletter, iti vom prelucra datele personale pentru a gestiona preferintele tale de comunicare, inclusiv trimiterea de informatii personalizate despre produsele sau serviciile noastre prin diverse mijloace (cum ar fi prin e-mail sau SMS). De asemenea, iti vom putea trimite aceste informatii prin notificari push in cazul in care le-ai activat pe dispozitivul mobil sau din browser.

Te rugam sa ai in vedere ca aceasta prelucrare a datelor implica analiza profilului tau de utilizator sau de client in scopul crearii de profile prin care determinam care sunt preferintele tale la un anumit moment pe baza istoricului de navigare si al alegerilor facute si, astfel, ce produse si servicii ti se potrivesc cel mai bine la momentul transmiterii informatiilor catre noi. De exemplu, pe baza istoricului tau de navigare.

(b)       Pentru realizarea de actiuni promotionale. Prin participarea la orice actiune promotionala, ne autorizezi sa prelucram datele furnizate aferente fiecarei actiuni si pe care le putem comunica prin diverse mijloace, cum ar fi retelele de socializare sau chiar pe site. La fiecare actiune promotionala la care participi, vei putea accesa sectiunea de termeni si conditii, in care vom oferi informatii mai detaliate cu privire la prelucrarea datelor tale in acel context.

imbunatatirea serviciilor

Daca accesezi site-ul nostru, te informam ca vom prelucra datele tale de navigare in scopuri analitice si statistice, adica pentru intelegerea modului in care utilizatorii interactioneaza cu site-ul nostru si astfel sa ii putem aduce imbunatatiri.

De asemenea, uneori realizam actiuni si sondaje de calitate care vizeaza cunoasterea gradului de satisfactie al clientilor si utilizatorilor nostri si detectarea ariilor in care ne putem imbunatati produsele si serviciile oferite.

  • Baza legala pentru prelucrarea datelor tale personale

Scop

Informatii suplimentare

inregistrarea ca utilizator

Prelucrarea datelor tale. este necesara pentru semnarea termenilor care reglementeaza utilizarea site-ului. Cu alte cuvinte, pentru inregistrarea ta ca utilizator al site-ului, trebuie sa iti prelucram datele personale, altfel nu am putea sa gestionam inregistrarea.

incheierea si executarea contractului de prestari servicii pe care il inchei cu noi

Este necesar sa iti prelucram datele tale personale pentru a putea executa contractul de furnizare a serviciilor pe care le doresti de la noi.

Dupa cum scriam in sectiunea anterioara, este posibil ca anumite prelucrari de date sa se activeze doar in momentul in care tu ne soliciti acest lucru (cum ar fi stocarea datelor de plata pentru achizitii viitoare) sau sa te tinem la curent cu stocul produselor noastre. Baza legala pentru aceste cazuri o reprezinta consimtamantul tau pe care ni-l furnizezi.

Avem totodata un interes legitim pentru a efectua verificarile necesare cu scopul de a detecta si a preveni eventualele fraude atunci cand doresti sa faci o achizitie, aceasta prelucrare fiind in avantajul tuturor partilor atunci cand se efectueaza plata.

Solicitarile sau cererile efectuate prin intermediul Serviciului Suport

Avem un interes legitim sa raspundem solicitarilor sau intrebarilor pe care ni le pui prin diferitele mijloace de contact existente.

intelegem ca prelucrarea acestor date este de asemenea in avantajul tau, deoarece ne permite sa te putem ajuta in mod corespunzator si sa gasim solutie intrebarilor tale. Atunci cand ne contactezi, in special pentru gestionarea incidentelor sau lamuriri privind comanda sau produsul/serviciul achizitionat, prelucrarea este necesara pentru executarea in bune conditii a contractului.

Atunci cand ne contactezi pentru gestionarea incidentelor legate de comanda sau pentru a face o reclamatie, prelucrarea datelor tale personale se face pentru indeplinirea obligatiilor noastre legale in acest sens.

Marketing

iti prelucram datele in scopuri de marketing in baza consimtamantului pe care ni-l oferi, de exemplu atunci cand esti de acord sa primesti informatii personalizate prin diverse mijloace, atunci cand autorizezi trimiterea de notificari push pe dispozitivul mobil sau in browser sau cand accepti termenii si conditiile legale de a participa la o actiune promotionala.

Pentru a iti prezenta informatii personalizate, consideram ca avem un interes legitim pentru intocmirea profilului tau cu informatiile pe care le avem despre tine (cum ar fi navigarea pe care o faci, preferintele sau istoricul achizitiilor) si cu datele personale pe care ni le furnizezi la un anumit moment dat, cum ar fi intervalul de varsta sau limba, deoarece intelegem ca prelucrarea acestor date este de asemenea in avantajul tau intrucat ne permite sa imbunatatim experienta ta ca utilizator si astfel sa accesezi informatiile in functie de preferintele tale.

imbunatatirea serviciilor

Consideram ca avem un interes legitim atunci cand analizam modalitatea in care site-ul nostru este folosit, precum si gradul de satisfactie a utilizatorului.

Prelucrarea acestor date este de asemenea in avantajul tau intrucat scopul este imbunatatirea experientei utilizatorului si oferirea unui serviciu de calitate superioara.

De asemenea, vom folosi informatiile tale personale (adica fisierul cookie) pentru diferite lucruri in functie de cookie-ul pe care l-am stabilit in sistemul tau. Fiecare va fi detaliat pentru a avea o viziune clara in ceea ce priveste scopurile acestora. Vom folosi informatiile/datele tale personale in urmatoarele modalitati pe baza urmatoarelor temeiuri legale:

Cookie-uri esentiale. Cookie-urile esentiale permit navigarea pe site si utilizarea serviciilor si a functiilor acestuia. Fara aceste cookie-uri, site-ul nostru nu va functiona la fel de bine si ar putea fi pierduta conectivitatea acestuia. De asemenea, fara aceste cookie-uri este posibil sa nu putem oferi site-ului nostru anumite servicii sau functii. Aceste cookie-uri sunt:

Denumire cookie

Scop

Categorie cookie

(cookie-uri proprii / cookie-uri ale altor entitati)

Temei Legal

PHPSESSID

 

Folosit pentru a conecta cereri multiple realizate intr-o singura sesiune.

1st party

Avem nevoie de aceasta informatie pentru interesele noastre legitime ca operator al acestor date, deoarece ne permite sa oferim un site functional

[…]

[…]

[…]

[…]

Cookie-urile social media. Cookie-urile folosite in social media colecteaza informatii despre utilizarea retelelor sociale si ne permit sa-ti furnizam informatii prin intermediul acestor retele sociale. Aceste cookie-uri sunt:

Denumire cookie

Scop

Categorie cookie

(cookie-uri proprii / cookie-uri ale altor entitati)

Temei Legal

[…]

[…]

[…]

[…]

Cookie-uri de analiza. Cookie-urile de analiza colecteaza informatii despre modul in care utilizati site-ul web si ne permit sa imbunatatim modul in care acesta functioneaza. Aceste cookie-uri permit sa vedem care sunt paginile vizitate cel mai frecvent, modul in care este utilizat site-ul sau dificultatile intampinate pe parcursul vizitarii site-ului. Utilizam informatiile pentru a imbunatati site-ul si pentru a-l optimiza pentru majoritatea utilizatorilor pe care ii avem. De asemenea, ne permit sa ne asiguram ca exista suficienta capacitate a sistemului pentru a va satisface nevoile. Aceste cookie-uri sunt:

Denumire cookie

Scop

Categorie cookie

(cookie-uri proprii / cookie-uri ale altor entitati)

Temei Legal

[…]

[…]

[…]

[…]

Cookie-uri de publicitate. Cookie-urile publicitare sunt setate sa afiseze promotii sau reclame directionate de noi pe acest site web si pe altele pe care le puteti vizita. Alte site-uri cu care interactionam pot interfera cu cookie-urile plasate de terte entitati pe care le-am stabilit pentru a ne permite sa oferim publicitate serviciilor noastre prin intermediul respectivelor platforme. Aceste cookie-uri colecteaza informatii despre activitatile pe acest site si pe alte site-uri pentru a va oferi publicitatea vizata. Cookie-urile pe care le folosim sunt urmatoarele:

Denumire cookie

Scop

Categorie cookie

(cookie-uri proprii / cookie-uri ale altor entitati)

Temei Legal

[…]

[…]

[…]

[…]

  • Ce se intampla daca nu vrei sa furnizezi aceste informatii?

Colectam automat informatiile personale folosind mijloace tehnice, atunci cand utilizezi site-ul nostru web. Este important a fi inteleasa diferenta dintre cookie-urile pe care le folosim. Site-ul nostru utilizeaza atat cookie-urile proprii (care sunt setate de site-ul vizitat), cat si cookie-urile altor entitati (care sunt setate de un server din afara site-ului pe care l-ai vizitat).

Nu esti obligat sa ne furnizezi informatiile personale. Cu toate acestea, daca alegi sa nu le furnizezi, este posibil sa nu poti utiliza site-ul nostru si nu ne vei putea solicita asistenta in acest sens. in cazul in care trebuie sa colectam date cu caracter personal prin lege sau in conditiile unui contract pe care l-am perfectat cu tine si nu furnizezi datele atunci cand iti sunt solicitate, este posibil sa nu putem executa contractul si sa fim nevoiti sa anulam produsul si / sau serviciul pe care l-ai contractat (intr-o atare situatie, daca este cazul, vei fi informat in mod corespunzator).

Poti alege daca sa accepti cookie-urile prin modificarea setarilor din browser. Informatii despre procedura de activare sau dezactivare a cookie-urilor pot fi gasite pe site-ul web al furnizorului motorului de cautare pe internet in sectiunea ”Ajutor”. Cu toate acestea, daca dezactivati aceasta functie, experienta pe site-ul nostru poate fi redusa, iar unele functii ar putea sa nu functioneze conform destinatiei.

Atunci cand te rugam sa completezi datele personale pentru a va oferi acces la anumite functionalitati sau servicii ale site-ului, vom marca unele campuri ca fiind obligatorii, deoarece acestea sunt informatii de care avem nevoie pentru a iti putea furniza bunul/serviciul sau pentru a iti oferi acces la functionalitatea respectiva.

Te rugam sa retii ca, daca decizi sa nu ne furnizezi aceste informatii, este posibil sa nu poti finaliza inregistrarea ta ca utilizator sau sa nu poti beneficia de aceste servicii sau functionalitati. intr-un asemenea caz, am putea fi pusi in situatia in care va trebui sa anulam un produs sau un serviciu pe care il vrei de la noi, dar te vom notifica la momentul respectiv daca se intampla asta.

  • Cum protejam aceste informatii?

Mentinem garantii fizice, electronice si procedurale la standarde inalte pentru a proteja confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea informatiilor tale personale. Am luat masuri de securitate adecvate impotriva accesului ilegal si / sau neautorizat la informatiile personale, precum si impotriva pierderii accidentale sau deteriorarii acestora.

Am implementat urmatoarele masuri tehnice si organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal:

Politici dedicate. Adoptam si revizuim constant practicile si politicile interne de prelucrare a datelor personale (inclusiv masurile fizice si electronice de securitate), pentru a ne proteja sistemele de un eventual acces neautorizat sau alte posibile amenintari la securitatea acestora. Aceste politici sunt supuse unor verificari constante, pentru a ne asigura ca respectam cerintele legale si ca sistemele functioneaza in mod adecvat.

Minimizarea datelor. Ne asiguram ca datele tale cu caracter personal pe care le prelucram sunt limitate doar la cele necesare, adecvate si relevante pentru scopurile declarate in aceasta nota.

Restrangerea accesului la date. incercam sa restrangem cat mai mult accesul la datele cu caracter personal pe care le prelucram la minimul necesar: angajati, colaboratori si alte persoane care au nevoie sa acceseze aceste date pentru a le prelucra si a duce la indeplinire un serviciu. Partenerii si colaboratorii nostri sunt supusi unor obligatii stricte de confidentialitate (fie statutare, fie legale).

Masuri tehnice specifice. Utilizam tehnologii care sa asigure securitatea clientilor nostri, incercand intotdeauna sa implementam cele mai optime solutii pentru protectia datelor. De asemenea, facem back-up-uri periodice de date pentru a le putea recupera in cazul unui eventual incident si avem implementate proceduri de audit periodice in privinta securitatii echipamentelor folosite.

Asigurarea exactitatii datelor tale. Cateodata este posibil sa iti cerem sa confirmi exactitatea sau actualitatea datelor tale pentru a fi siguri ca ele reflecta realitatea.

Instruirea personalului. Ne instruim si testam constant angajatii si colaboratorii cu privire la legislatia si cele mai bune practici in domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal.

Anonimizarea datelor. Acolo unde putem, incercam pe cat posibil sa anonimizam/pseusoanonimizam datele cu caracter personal pe care le prelucram, astfel incat sa nu mai putem identifica persoanele la care acestea se refera.

Cu toate acestea, desi depunem eforturi constante pentru a asigura securitatea datelor pe care ni le incredintezi, este posibil sa avem parte si de evenimente mai putin fericite (cum ar fi o apocalipsa sau o razvratire a unor zombi) si sa avem incidente de securitate. in aceste cazuri, vom urma cu strictete procedura de raportare si notificare a incidentelor de securitate si vom lua toate masurile necesare pentru a readuce situatia la normal (inclusiv prin plasarea de usturoi in locuri strategice care sa ne fereasca de vampiri).

  • Cu cine impartasim datele personale?

Informatiile tale personale vor fi partajate cu anumite entitati terte care ne permit sa prelucram datele cu caracter personal in contextul utilizarii site-ului. Aceste entitati terte si scopurile de partajare a datelor sunt prezentate mai jos:

Google

Politica de confidentialitate Google Analytics poate fi gasita la: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=ro

[…]

[…]

De asemenea, in situatii limitate, este posibil sa ne impartasim informatiile personale cu urmatoarele entitati:

  • furnizori de securitate IT;
  • asiguratori;
  • consilieri externi (de exemplu avocati sau auditori); si
  • autoritatile publice sau alte organisme de aplicare a legii.

Informatiile personale pot fi, de asemenea, distribuite sponsorilor, partenerilor, agentilor de publicitate, retelelor de publicitate, serverelor publicitare si companiilor de analiza sau altor terte parti in legatura cu ofertele de marketing, de promovare si/sau alte oferte. De asemenea, informatiile personale pot fi distribuire catre terte parti pe care le identificam la momentul furnizarii informatiilor personale (de exemplu, daca ati fost directionat pe site-ul nostru de pe un alt site). Nu suntem responsabili pentru aceste site-uri sau pentru continutul, produsele, serviciile si politicile sau practicile de confidentialitate.

Ori de cate ori acordam accesul la informatiile personale altcuiva, ne vom asigura ca accesul este securizat in mod adecvat pentru a proteja confidentialitatea si, ca respecta cerintele legislatiei aplicabile privind protectia datelor.

Solicitam tertelor persoane sa respecte securitatea datelor tale personale si sa le trateze in conformitate cu prevederile legale. Nu permitem furnizorilor terti sa foloseasca datele tale personale in scopurile lor proprii si le permitem sa prelucreze datele tale personale doar pentru scopurile specificate si in conformitate cu instructiunile noastre.

  • Transferuri internationale

in acest moment nu transferam si nu intentionam sa transferam datele tale cu caracter personal sau o parte dintre acestea catre alte companii, organizatii sau persoane din state terte sau catre organizatii internationale.

Daca va fi necesar sa transferam datele tale catre vreuna dintre destinatiile de mai sus, iti vom transmite in prealabil o noua nota de informare cu privire la aceasta.

Transferul de date cu caracter personal catre un stat tert poate avea loc numai daca statul catre care se intentioneaza transferul asigura un nivel de protectie adecvat.

Transferul de date catre un stat a carui legislatie nu prevede un nivel de protectie cel putin egal cu cel oferit de Regulament General de Protectie a Datelor este posibil numai daca exista garantii suficiente cu privire la protectia drepturilor fundamentale ale persoanelor vizate. Aceste garantii vor fi stabilite de noi prin contracte incheiate cu furnizorii/prestatori de servicii catre care se va realiza transferul datelor tale personale.

Unii dintre furnizorii de prestari servicii sunt localizati in afara Spatiului Economic European (SEE), astfel incat procesarea din partea lor a datelor tale personale va implica un transfer de date in afara SEE.

De fiecare data cand vom transfera datele tale personale in afara SEE, ne vom asigura ca exista un nivel de protectia similar prin unul din urmatoarele mecanisme de salvagardare:

  • vom transfera datele tale personale catre tari unde s-a demonstrat de catre Comisia Europeana ca furnizeaza un nivel adecvat de siguranta pentru datele personale.
  • cand apelam la anumiti furnizori de servicii, vom putea folosi anumite modele de contracte furnizate si aprobate de Comisia Europeana care ofera datelor personale aceeasi protectie pe care o au in Europa.
  • cand apelam la furnizori din SUA, vom putea transfera datele daca acestia sunt parte a Scutului de Securitate UE-SUA care ii obliga sa ofere conditii similare de protectie pentru datele partajate intre UE si SUA.

Te rugam sa ne contactezila adresa de email daca doresti mai multe informatii despre mecanismul specific folosit de noi atunci cand transferam datele tale personale in afara SEE.

  • Cat timp stocam datele tale personale?

Vom pastra datele tale personale atat timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile pentru care detinem aceste date, inclusiv in scopul satisfacerii oricaror cerinte legale, contabile sau de raportare. in general, va trebui sa pastram informatiile pe care le colectam pentru urmatoarele perioade de timp:

Denumire cookie

Perioada de stocare

Notificarea privind confidentialitatea datelor potrivit tertelor parti

PHPSESSID

 

Cookie de sesiune

Nu este necesar. Este acoperita de notificarea noastra (proprie) privind confidentialitate a datelor cu caracter personal

[…]

[…]

[…]

Uneori, este posibil sa avem nevoie sa tinem o copie a datelor tale personale pentru o perioada mai lunga de timp, in cazul unei dispute de exemplu, pentru a investiga bresele de securitate sau pentru a ne conforma obligatiilor legale. De asemenea, vom prelucra datele tale pe durata de timp necesara: pentru a gestiona achizitionarea serviciilor pe care le cumperi; sau pana te vei dezabona de la newsletter/alte metode de marketing.Totusi, nu vom stoca niciodata datele tale personale pentru mai mult decat este necesar.

  • Drepturile tale

in anumite circumstante, ai parte de niste drepturi privind datele tale personale in conformitate cu prevederile legale. Pentru a le exercita, te rugam sa ne contactezila adresa de email.

Drepturi

Informatii suplimentare

Accesul la date

Ne poti cere:

(a)        sa iti confirmam daca iti prelucram datele cu caracter personal;

(b)       sa iti punem la dispozitie o copie a acestor date;

(c)        sa iti dam alte informatii despre datele tale cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, pentru ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi ai, cum poti face o plangere, de unde am obtinut datele tale, daca aceste informatii nu se regasesc deja in aceasta nota de informare.

Rectificarea

Ne poti solicita sa iti completam/modificam datele tale personale pentru a fi conforme cu realitatea.

stergerea datelor (”dreptul de a fi uitat”)

Ne poti solicita sa iti stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

(a)        acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau

(b)       ti-ai retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau

(c)        dai curs unui drept legal de a te opune; sau

(d)       datele au fost prelucrate ilegal; sau

(e)        ne revine o obligatie legala in acest sens.

Nu suntem obligati sa dam curs acestei cereri in cazul in care prelucrarea datelor tale personale este necesara pentru:

(a)        respectarea unei obligatii legale; sau

(b)       constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

precum si alte circumstante, insa acestea doua sunt cele mai probabile.

Restrictionarea prelucrarii datelor

Ne poti cere sa restrictionam prelucrarea datelor tale personale in urmatoarele cazuri:

(a)        contesti exactitatea datelor tale personale, dar pentru o perioada care ne permite sa verificam exactitatea datelor;

(b)       prelucrarea este ilegala si nu esti de acord cu stergerea datelor cu caracter personal, dar ne soliciti in schimb restrictionarea prelucrarii lor;

(c)        nu mai avem nevoie de datele tale personale, dar ni le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

(d)       te opui prelucrarii datelor tale personale, atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale noastre prevaleaza asupra celor ale tale.

Portabilitatea datelor

Ne poti solicita sa iti transmitem datele cu caracter personal care te privesc si pe care ni le-ai furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, in urmatoarele cazuri:

(a)        prelucrarea se bazeaza pe consimtamant;

(b)       prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.

Opozitia

Ai dreptul de a te opune prelucrarii atunci cand: (a) prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public, (b) prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de noi sau de o parte terta, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii.

in asemenea caz, nu mai prelucram datele tale cu caracter personal, cu exceptia cazului in care demonstram ca avem motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanei vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Luarea deciziilor automate

Ai dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produc efecte juridice ce te privesc sau care te afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

Aceste drept are anumite limitari, anume:

(a)        decizia automata este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre tine si noi;

(b)       decizia este autorizata conform normelor legale;

(c)        avem consimtamantul tau explicit in acest sens.

in asemenea caz, trimite-ne o cerere pentru ca datele tale personale sa fie supuse unui proces manual de prelucrare.

  • Facem si altceva cu aceste date in viitor?

in cazul in care trebuie sa folosim datele personale dintr-un alt motiv, decat cel pentru scopul pentru care le-am colectat, vom folosi datele tale personale numai in cazul in care acest motiv este compatibil cu scopul originar.

in cazul in care este necesar sa utilizam datele personale pentru un scop nou, vom incerca sa te informam si sa iti comunicam baza legala care ne permite sa facem acest lucru inainte de a incepe orice prelucrare noua.

Exceptie de la acest aspect sunt situatiile in care utilizarea informatiilor personale este solicitata sau permisa de lege. in acest caz, putem prelucra informatiile personale fara stirea sau consimtamantul dumneavoastra.

  • Schimbari ale acestei note de informare

Este posibil sa fie necesara modificarea acestei notificari de informare in viitor (de exemplu, pentru a respecta noile cerinte legale).

in acest caz, iti vom oferi o nota de informare revizuita, pe care o vei putea accesa in acelasi mod in care ai accesat aceasta versiune. Daca este cerut de lege, vom solicita aprobarea prealabila inainte de revizuirea acestei notificari de informare.

Este important ca informatiile personale pe care le detinem sa fie corecte si actuale. De aceea, te rugam sa ne aduci la cunostinta daca informatiile personale se modifica in timpul relatiei cu noi.

CAUTI FURNIZORUL IDEAL PENTRU EVENIMENTUL TAU?

AI AJUNS UNDE TREBUIE, SCRIE-NE PENTRU MAI MULTE INFORMATII.


CONTACTEAZA-NE!